Арестович заговорив про подачу води в Крим

Україна

Відомий військовий блогер, який став представляти українську делегацію в ТКГ Олексій Арестович в інтерв’ю Телеграф допустив подачу води в окупований Крим в обмін на “значні поступки” Росії.

“Ситуація може змінитися тільки з позиції дуже серйозних поступок із боку Росії, наприклад, воду в Крим можна міняти на повне виконання Мінських угод, виведення військ із Донбасу, повернення ОРДЛО на наших умовах. Теоретично ми могли б на це піти, але чи Росія готова виводити?” – сказав Арестович.

А тепер давайте уявимо ситуацію: Росія каже, добре, я виводжу війська з ОРДЛО, я вивела, все давайте як і обіцяли нашим військовим базам воду в Крим! 

Тож чи не підігрує Зеленський і його блогери загарбнику? Це питання українці ставлять ще з часів його фрази: “нужно просто пєрєстать стрєлять”, продовжували задавати коли дізнались про те, як він з Єрмаком скасував операцію з затримання вагнерівців, продовжують задавати і зараз.

Але задавати, то задавати, але ж треба не тільки задавати, бо так можна задавати довго, а треба вже для себе щось вирішувати!