Пекло з середини

Безпека

Мер Дніпра Борис Філатов:

“Я не знаю з чого почати. ​​Пишу, а думки плутаються. … Сьогодні я побачив Пекло зсередини. Іноді нам здається, що війна поряд, але нас не стосується. Або стосується, але пройде мимо. Я розповім вам сьогоднішню історію. Те, що трапилося на сусідній з нами вулиці.

Жила-була сім’я. Коли почалася війна, то мама вирішила перевезти малечу з проспекту Поля в безпечніше місце. У приватному секторі, до бабусі.

Сьогодні до їхнього будинку прилетіла російська ракета. Вирва, яку ви все бачили на фотографіях, приблизно 8 на 10 метрів. Люди буквально випарувалися.

Бабуся Алла, мама Наташа, дочка Василина та син Іван. І маленький песик Джек. Ні. Я буду відвертим до кінця. Дехто не просто випарувався. Їх знайшли у сусідів на дахах. На сусідніх вулицях.

А коли приїхали рятувальники, на руїнах сидів старий пес Крим. І вив. А потім приїхали комунальники. І відвезли собаку, який оглух, осліплий і контужений, до КП “Зооконтроль”, і там міські ветеринари колють пса серцевими препаратами, щоб нормалізувати.

А потім приїхав батько. Він служить у ЗСУ. Під Лиманом. Можна я далі не продовжуватиму?

Я бачив усе на власні очі. Я хочу лише одного. Щоб ті тварюки, яких наші оточують під Лиманом, відповіли за все сповна. Не треба писати про Божу кару. Нехай Боженька відпочине”.

Досі не можу вмістити у своєму розумінні, як це трапляється у центрі Європи і цім скаженим отморозкам сходе це з рук…
Невже цей кошмар буде продовжуватися й далі?