Ще одні телевізійні очі стали на захист північних кордонів України!

Безпека

Сьогодні представники Союзу ветеранів Чорнобильської катастрофи Овруччини та товариства дослідників Словечанщини передали прикордонникам телевізійний прилад.

Відтепер наші захисники матимуть ще один дуже корисний для служби пристрій, що неодмінно стане в пригоді під час виконання покладених завдань.

🤝Дякуємо за допомогу і підтримку!
Сила в єдності!
Разом до Перемоги!🇺🇦


Сьогодні відвідали прикордонну заставу. Щоб нарешті передати обіцяний тепловізор в рамках акції “Поезія в обмін на зброю”. Також захисниць прикордонного загону привітали з минулим святом прикордонників трояндами та солодощами.

Захисники кордону прикордонники і прикордонниць, що несуть бойову варту на даний час це не просто професіонали це по сучасному озброєні і обладнані вартові нашого кордону. Сьогодні роблять все, щоб ворог не потрапив на наше Полісся.

Нашою метою було зробити маленьку допомогу по придбанні засобів для того, щоб завчасно виявляти порушників державного кордону. До цієї акції долучилися земляки Словечанці і жителі територіальної громади. Хочемо висловити подяку за підтримку всім хто долучився. Ми не можемо перерахувати всі прізвища хто долучився до збору коштів. Бо це багато людей це ціла громада не тільки з сіл громади а і земляків із закордону, небайдужих що цінують і бережуть наш край.

Побіжно згадаємо деяких хто найактивніше долучився до збору коштів. А саме: пані Наталка землячка з Словечного. Аnna Nosarzewska , Valentina Myrzina, Галина Яценко, Надія Невмержицька Польща. Людмила Беспалова Німеччина. Петро Романуха, Володимир Песьяцький, Елена Пешко, Зоя Цалко, Ігор Ампілогов, Григорій Суднач, Тетяна Витвицька. Валентина Коновальчук , Людмила Войцеховська, Оксана Клєшко, Віра Воробей, невідомий чоловік з с.Левковичі.

Також керівникам Словечанських лісгоспів. Директору, педагогічному та учнівському колективу Можарівського ліцею. Жителям Городецького старостинського округу.
І особлива подяка за організацію придбання землякам з Стугівщини Валентину Чичебі та Василю Чичебі Фінляндія,який на протязі 10 років проживає в Фінляндії а з початку російської агресії допомагає Збройним Силам України. І всім всім не згаданим велика дяка за ваш внесок у Перемогу.
Тож перелаштовуючи народну приказку скажемо “Гуртом і кацапа бити легше”.

Р.S Вартість тепловізора 1 186 ,80.євро За решту що лишилася 762.00 грн будуть придбані канцтовари і передамо прикордонникам.
Акція не перша але і не остання.

СЛАВА УКРАЇНІ. ГЕРОЯМ СЛАВА!
СЛАВА ЗСУ.

Олексій Горбачевський

Віталій Юшкевич