Місцевий БЮТ назве свого кандидата на пост житомирського міського голови після Дня Незалежності

Як стало відомо сайту Reporter.ZT.ua (Репортер Житомира)-Голова обласної організації БЮТ Сергій Пашинський пропонує спільно визначатися з достойною кандидатурою на пост Житомирського міського голови, щоб не повторювати помилок минулого, які нам усім дуже дорого обійшлися. Скоріше за все, Сергій Володимирович мав на увазі персону нинішнього мера міста Віри Шелудченко, діяльність якої він оцінює украй критично.

Назвати прізвище кандидата на мерське крісло від БЮТу Сергій Пашинський відмовився, але зауважив що це буде зроблено одразу ж після святкування Дня Незалежності “з відповідними масовими заходами політичного спрямування”.

Що ж до перебігу майбутньої виборчої кампанії то у БЮТі очікують спроб фальсифікацій результатів, використання теперішньою владою адмінресурсу, намагання старого керівництва міськради залишитися у владі за допомогою різного роду “троянських коней”.

“Родзинкою” цієї виборчої кампанії може стати і великий загін “парашутистів” – кандидатів, місце проживання яких не пов’язане із Житомиром. Таку можливість дає новий Закон “Про вибори до місцевих органів влади”, згідно із яким балотуватися на вибори міського голови відтепер має право громадянин, який, до періоду виборчих перегонів, не проживав у даному місті. “Боюсь що у нашому “мерському” бюлетені ми можемо побачити уродженців від Харкова до Баден-Бадена”, – прокоментував ситуацію нардеп.
Новини Житомира на Репортері