Сергій Пашинський: нова влада отримала законодавчу можливість для повної фальсифікації виборів

Як стало відомо сайту Reporter.ZT.ua (Репортер Житомира)-Очільник обласного БЮТу Сергій Пашинський під час прес-конференції у Житомирі звернувся до журналістів із закликом не допустити фальсифікації виборів до органів місцевих рад. За переконанням Пашинського, викривлення результатів народного волевиявлення вже активно готуються провладною верхівкою.

– Нова влада вже отримала законодавчу можливість фальсифікувати вибори , оскільки ЦВК буде сформована виключно із провладних партій. Як вони будуть рахувати голоси – одним їм буде і відомо, оскільки представники опозиційного БЮТу позбавлені гарантованого права участі у ТВК, – говорить нардеп. – Партія Регіонів своєю антисоціальною політикою і невиконанням усіх своїх передвиборчих обіцянок вже встигла заслужити негативну оцінку навіть серед своїх виборців. Вони вже розуміють, що виграти чесним шляхом їм вже не вдасться. Тому наші опоненти не знайшли нічого іншого, як знову застосувати старе радянське правило сталінських часів: «Не важливо, хто як голосує, має лише значення те, хто і як підраховує».

БЮТ сподівається на чесніть журналістів, які мають проявляти свою громадянську позицію і, передусім, не мовчати при виявленні фактів зловживань владою з метою фальсифікації виборів, а також на свідомість громадян, які вже встигли побачити усі «досягнення» нової влади, порівняти їх із передвиборчими обіцянками, дати такій владі відповідну оцінку.
Новини Житомира на Репортері