В Житомирі сформована команда «ЗА СВОЇХ!»

Житомирська обласна громадська організація офіцерів запасу “Команда “ЗА СВОЇХ!”” – спільнота громадян, об’єднаних єдиною метою – навести лад у країні, яку знищує корупція! 

Україна – наша споконвічна земля, земля наших батьків, дідів, прадідів. Ми не можемо спокійно спостерігати за тим, як теперішня влада, встановивши режим “олігархічної демократії”, роздирає країну на шматки, ділять землю, природні ресурси, затягує податковий зашморг на шиї чесних підприємців.

Прийшов час, коли голос народу почують всі! Прийшов час зміни лідерів! Альтернатива теперішній збанкрутілій владі є – майже півроку в Житомирі активно діє “Команда “ЗА СВОЇХ!”” – організація, яку сформували відставні офіцери радянської армії та Збройних Сил Незалежної України. Ці люди – справжні патріоти України, всім своїм життям демонструють самовіддане служіння Вітчизні, сьогодні об’єднуються заради вирішення гострих питань сьогодення. “ЗА СВОЇХ!” – значить “за житомирян, за учасників команди і підтримуючих, усіх мешканців Житомирської області хто поділяє мету, погляди та думки”!!!

Як стало відомо сайту Reporter.ZT.ua (Репортер Житомира)-Команда здійснює свою діяльність на території Житомирської області. ЇЇ принципові відмінності від інших громадських організацій – відсутність грошей, як основної мотивації для об’єднання. Учасники отримують від Команди допомогу у вирішенні своїх соціальних, економічних, життєвих та повсякденних питань. В свою чергу, вони віддають Команді свої уміння і досвід організовувати людей, свої сили та свою репутацію.

Нас не роз’єднують питання мови, НАТО та інші. Наша ідеологія – ідеологія консенсусу та об’єднання країни! Ми пропагуємо сильну державу зсередини, яка забезпечується міцною армією, якісною освітою, кваліфікованою медициною, суспільною згодою та стиранням штучного ментального розладу між сходом і заходом.

Стати членом Команди та реалізувати свій потенціал на користь усієї громади може кожен із Вас! Приєднуйтеся! Спільними зусиллями ми змінимо життя на краще!

Наша адреса: м Житомир, вул.. Київська, 79, 1-й поверх
Тел. роб: (0412) 421107 begin_of_the_skype_highlighting              (0412) 421107      end_of_the_skype_highlighting
Веб-сайт: www.command-ua.info