Чи ототожнюють житомиряни прихід нової місцевої влади з покращенням свого життя? (Відеоопитування) Відеоновини Житомира.

Місцеві вибори практично на носі. Залишилося декілька днів до початку офіційного висунення кандидатів у місцеві органи влади. Хтось вже визначився з якою партією піде на вибори, а дехто ще й досі визначається. Коли будуть сформовані списки і громадськість побачить ці «нові обличчя», тоді й стане зрозуміло, наскільки масштабною буде ротація, так звана зміна поколінь депутатських корпусів міських, районних та обласної рад.

Ну, те, що буде незабаром, про те ми більш докладно і напишемо по факту. Сьогодні ж, кореспондент Reporter.ZT.ua, вже за традицією, вирішив піти у народні маси та дізнатися від пересічних житомирян, чи вірять вони у те, що з приходом нової місцевої влади, житомиряни заживуть кращим життям, а рідне місто отримає більш потужний розвиток?

Відповіді були як позитивні, так і негативні. Більшість тих, хто погодився говорити – люди старшого віку. Молодь, чомусь, у своїй переважній більшості відмовляється від коментарів на камеру, мовляв, не знаю, що сказати…

Новини Житомира на Репортері