День міста Житомир може зустріти «розкопками» біля кінотеатру «Жовтень» (фото)

«Розкопки» проїжджої частини дороги, що біля кінотеатру «Жовтень» вже не один день «прикрашають» центральну частину міста, зокрема, Майдан Корольова. 

роте, потерпіти можна, тим більше для такої благородної мети – комунальники міста здійснюють реконструкцію багатостраждальної житомирської тепломережі. Якщо більш точно – працівники «Житомиртеплокомуненерго» замінюють теплокамеру.

Бентежить інше – чи встигнуть наші комунальники згорнути ремонт до Дня міста, адже, розрита проїжджа частина виглядає, м’яко кажучи, доволі неестетично? З цим питанням Reporter.ZT.ua звернувся до начальника комунального управління житомирської міської ради Віталія Шевчука.

За словами Віталія Андрійовича, завершити усі роботи з ремонту комунальники планують до кінця робочого дня четверга. Але ці плани можуть бути зруйновані, якщо фірма-виробник накрівних плит вчасно не поставить замовлену комунальниками накрівну плиту, на яку, в подальшому, кладеться асфальт.

– Якщо накрівна плита прийде вчасно – у п’ятницю зранку ми закатаємо ту ділянку асфальтом, навіть сліду і не залишиться. В протилежному випадку – на цьому місці на усі вихідні дні ми будемо змушені залишити огороджувальний паркан, – підсумовує Віталій
Шевчук.

Альбом: Коммунальный Житомир

Источник: http://www.reporter.zt.ua/