Природу Житомирської області охоронятиме новий чиновник

Як стало відомо сайту Reporter.ZT.ua (Репортер Житомира)-Андрій Вергелес – новий начальник Управління охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області. Кадрове рішення затверджено Наказом Міністерства охорони навколишнього природного середовища України від 31.08.2010р. № 891-0 з 1 вересня 2010 року.

Андрій Олександрович народився 8 грудня 1981 року в м. Обухові Київської області. Закінчив Київський національний університет будівництва та архітектури за спеціальністю інженер-геоінформатик та Інститут післядипломної освіти Київського Національного університету будівництва та архітектури за спеціальністю інженер-землевпорядник.

Трудову діяльність розпочав у 2004 році на посаді топографа в ДП «Київгеоінформатика». З 2005 року працював в Обухівському районному відділі земельних ресурсів, пройшов шлях від головного спеціаліста до начальника. З 2007 по 2009 роки – обіймав посаду заступника начальника Управління земельних ресурсів у Обухівському районі.

В серпні 2010 року Андрій Олександрович успішно пройшов стажування на посаду начальника держуправління охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області.
Новини Житомира на Репортері