Денис Силантьєв пообіцяв «вибити» державне фінансування на будівництво сучасного аквапарку у Житомирі

Новини Житомира на Репортері :сьогодні у прес-центрі Житомирської міської ради підписано меморандум про співпрацю з Громадською організацією «Фонд підтримки молодіжного та олімпійського плавання» та Житомирською міською радою.

У документі окреслено не лише план проведення спільних заходів Житомирської міськради та «Фонду дитячого плавання Дениса Силантьєва та Яни Клочкової», а й співробітництво у розвитку інфраструктури, залучення інвестицій в будівництво сучасної спортивної бази, у першу чергу – водно-спортивного комплексу у місті Житомирі, повідомляє сайту Reporter.zt.ua прес-служба міської ради.

«Розвиток спорту – одне з пріоритетних завдань діяльності міської влади. Ми розуміємо, що дешевше не лікувати, а пропагувати здоровий спосіб життя. Тільки розвиток спорту може дати житомирянам право на здоров’я», – зазначила міський голова Віра Шелудченко.

Вона також зауважила, що сьогодні підписано Меморандум з Фондом щодо подальшого розвитку плавання у місті і наступним кроком має стати будівництво олімпійського басейну. Міський голова сподівається, що Фонд підтримки молодіжного та олімпійського плавання допоможе Житомиру втілити цей задум.

У свою чергу Денис Силантьєв пообіцяв використати усі свої можливості і наближення керівництва держави, щоб «вибити» гроші на реалізацію цього проекту.

Приємно, що патріотами Житомира стають люди з інших міст, тим більше – всесвітньовідомі зірки спорту.

Альбом: События, культура, мероприятия