Геннадій Булковський: Складно осягнути ту глибину проблем освітян міста, яким не виділяються гроші навіть на купівлю захисного одягу для технічного персоналу школи…

Технічний персонал будь-якої установи – справжні бійці невидимого фронту, люди від роботи яких залежить справність експлуатації будівлі, а отже і безпека її відвідувачів. Вони часто перебувають у підвалах, роблять брудну роботу. Спеціальний одяг для них – нагальна необхідність!

20 захисних халатів, 5 робочих костюмів, 15 пар взуття сьогодні зранку отримали у своє розпорядження технічні працівники Житомирської ЗОШ№30. Таке необхідне поповнення матеріально-технічної бази школи надійшло від громадської організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!» та політичної партії «Нова політика».

Надія Марчук, вчитель початкових класів, представник «Команди «За СВОЇХ!»

– Наша школа в останній час потребувала спецодяг для технічних працівників. Були необхідні халати, чоботи, та комбінезони. Дізнавшись про таку нагальну потребу нашої школи та перебуваючи у лавах «Команди «За СВОЇХ!» я запропонувала своїм колегам із громадської організації зробити справді добру справу – допомогти школі необхідним спецодягом. Сказано – зроблено! Сьогодні вранці весь необхідний інвентар був переданий шкільному завгоспу.

Світлана Викрикач, заступник директора із господарської частини ЗОШ №30

– Як і в усіх інших освітніх закладах міста, у нас свої проблеми. Найболючіша із них – необхідність капітального ремонту комунікацій, на що відсутні гроші. Звичайно ми не сидимо без діла – частину ремонтних робіт здійснюємо, виходячи із власних можливостей – залучаємо батьків, спонсорів, депутатів різних рівнів. Значна сума коштів йде на ремонти, тому на закупку спецодягу для персоналу грошей і не вистачає. Я дякую громадській організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!» за розуміння та підтримку. Вони дали нам саме те, чого ми справді потребували.

Тетяна Нечипорук, директор ЗОШ №30

– Школа – бюджетна організація. Які у нас зараз бюджети – ми усі знаємо. Коштів на те, щоб вирішити усі проблемні питання – не вистачає. Тому ми дуже вдячні громадській організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!», які ввійшли у наше становище та передали нам спецодяг для технічного та обслуговуючого персоналу школи!

Геннадій Булковський, перший заступник голови обласної організації громадської організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!» кандидат у депутати до Житомирської міської ради по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 23

– Коли до нас надійшло повідомлення про те, що ЗОШ №30 не вистачає спецодягу для обслуговуючого персоналу, «Команда «За СВОЇХ!» та політична партія «Нова політика» одразу ж вирішили допомогти. За кошти організації було закуплено 20 халатів, 5 робочих костюмів, 15 пар взуття. Адже, справді, важко осягнути ту глибину проблем освітян міста, яким не виділяються гроші на купівлю захисного одягу для технічного персоналу школи. По мірі можливості «Команда «За СВОЇХ!» надаватиме допомогу усім житомирянам, які її потребуватимуть!
Новини Житомира на Репортері

Reporter.zt.ua