Житомирські партії націонал-демократичного табору об’єдналися у прагненні провести чесні вибори на Житомирщині

Новини Житомира на Репортері :25 жовтня ВО «Свобода» спільно із представниками чотирьох інших демократичних сил Житомирщини підписала Декларацію «Чесні вибори – 2010».

Свої підписи під документом поставили також голови обласних організацій: партії «Фронт змін» Геннадій Зубко, «Батьківщини» Сергій Пашинський, партії «Наша Україна» Юрій Павленко, та «Української платформи» Тетяна Романовська.

Декларація має на меті запобігти фальшуванню місцевих виборів на Житомирщині.

Голова Житомирської обласної організації ВО «Свобода» Сидір Кізін: «Об’єднання політичних сил задля забезпечення чесних виборів під головуванням провладних партій неможливе. Ми не забули, як керівники Партії регіонів брали активну участь у фальшуванні президентських виборів 2004 р., внаслідок чого було оголошено третій тур. У нас є численні сигнали про застосування владою адміністративного ресурсу, є інформація про підготовку масових фальсифікацій. Тому єдиним можливим форматом спротиву зазначеним брудним технологіям є об’єднання опозиційних сил та громадських організацій».

«Підписанти» закликали журналістів та громадськість повідомляти про будь-які намагання спотворити вибір жителів Житомирської області та нагадали, що за порушення виборчого законодавства передбачається кримінальна відповідальність.

Житомирські націонал-демократи згадали регіоналам трерій тур виборів Президента у 2004 році…

Reporter.zt.ua