Гриби полюють на людей! В Овруцькому лісі рятували грибників, а в житомирській обласній лікарні відкачували отруєних грибами

Новини Житомира на Репортері :2 жовтня рятувальники міста Овруч Житомирської області прямували до лісу за… грибниками. Літня жіночка, місцева жителька, разом з дорослими дітьми пішла за грибами. Овруцькі ліси – це справжні хащі, багаті природними дарами. Проте, щоб подолати їх, потрібно мати неабиякі навички. Жіночка серед лісу поламала ногу. Діти викликали «швидку». Але далі узлісся машина не пройшла. Медики покликали рятувальників.

Еменесники на спеціальному автомобілі пробилися в гущавину, як можна далі, а потім пішки дісталися постраждалої. На руках та машиною 77-річну жінку доставили до «швидкої», повідомляє сайту Reporter.zt.ua прес-служба ГУ МНС України в Житомирській області.

А ось 30 вересня до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні з діагнозом отруєння грибами доставлено 24-річну мешканку смт. Нова Борова Володарсько-Волинського району. 3 жовтня до реанімації з таким же діагнозом шпиталізовано 35-річних чоловіка та жінку.