Шелудченко каже, діями попереднього керівництва «Теплокомуненерго» активно цікавиться міліція…

– Я підписала розпорядження про початок опалювального сезону в Житомирі. Наші заклади, житловий фонд повністю готові до прийняття теплоносія”, – повідомила сьогодні житомирський міський голова Віра Шелудченко за підсумками наради з представниками КП “Житомиртеплокомуненерго”.

За словами міського голови, сьогодні залишилося вирішити питання виділення лімітів ДК «Газ України». – – Ми ведемо з ними всі документи, що стосуються по лімітам, здали в ДК «Газ України» і чекаємо з дня-на-день лімітів, що надасть нам можливість включити повністю дитячі садки, школи, лікарні, а потім, коли згідно санітарних норм температура знизиться до 8 градусів цілодобово на протязі 3 діб – будемо підключати житловий фонд”.

Та не все так безхмарно, як могло б здатися. Попереднє керівництво «Теплокомуненерго» лише за один опалювальний сезон з нуля накопичило величезні борги перед «Нафтогазом”.“Після проведення аудиту, який уже завершився, ми побачили, що кошти, замість того, щоб переправляти в розрахунки за газ, через підставні структури виводились із обігу «Теплокомуненерго». Тому зараз всі відповідні документи знаходяться в правоохоронних органах і я думаю, що найближчим часом вони нададуть свої висновки” – наголосила міський голова.
Новини Житомира на Репортері