У дитячій лікарні нове обладнання. Німецький «Червоний хрест» надав центральній міській дитячій лікарні допомогу медичним обладнанням

Новини Житомира на Репортері :церемонія передачі гуманітарної допомоги пройшла в понеділок. Її вартість близько півмільйона гривень. Головний лікар міської дитячої лікарні Володимир Башек подякував німецьким друзям:
– «Червоний хрест» надав необхідне обладнання для діагностики, приготування спеціальних сумішей для дитячого харчування, будівельні матеріали, щоб провести ремонт блоку харчування в лікарні. Тепер у нас з’являться нові плити, термошафи, тощо.

– Надзвичайно приємно, що наші німецькі друзі переймаються нашими проблемами впродовж довгого часу, – відзначила міський голова Віра Шелудченко. – Вони надали нам обладнання, яке ми не в змозі придбати за бюджетні кошти. Його можливо було придбати тільки за кордоном. Сьогодні я хочу вручити шефові німецького «Червоного хреста» Адаму Ральфу відзнаку «За заслуги перед містом».

В свою чергу Адам Ральф зазначив, що не вважає благодійництво виключно своєю заслугою:
– У нашій організації зареєстровано більше півтисячі членів. Це люди, які щоденно працюють, щоб допомогти іншим. Ми допомагаємо Житомиру, зокрема дитячій лікарні, бо діти – це квіти життя. В житті не має нічого прекраснішого, ніж дивитися в очі щасливих дітей. Це не остання допомога, яку ми надаємо вашому місту.

Альбом: События, культура, мероприятия

Джерело: Reporter.zt.ua