Як в Житомирі дворі провулку Тутковського, 6 встановлювали дитячий майданчик (фото, відео)

Новини Житомира на Репортері :в Житомирі встановлюють дитячі майданчики. Причому масово. Немає жодного району міста, де б не проходив цей процес. Багато доводилося чути від різних людей, що це усе неправильно, оскільки робиться перед виборами.

Так кажуть усі, окрім мешканців тих будинків, у дворах яких встановлені дитячі майданчики. Ці люди виходять і власними руками встановлюють їх. Жителів це цікавлять передвиборчі «розклади», вони говорять про свої буденні проблеми та радіють з того, що їхні діти зможуть нормально гратися у своєму дворі.

Вчора дитячий майданчик встановили у дворі провулку Тутковсько, 6, що у районі «промавтоматики».

Дивіться відео!

Володимир Стельмах, кандидат-мажоритарник: Історія цього майданчику дуже проста, як і усіх тих, що встановлюються у Житомирі. Все почалося з бажання мешканців будинку провулку Тутковського, 6 мати в своєму дворі дитячий майданчик. Його встановлення планувалося на наступний рік. Проте наполегливість місцевих жителів взяла гору – сьогодні ми встановлюємо тут дитячий майданчик. Цей двір особливий, ніби створений для дітей. Тут зовсім немає проїжджої частини. Приємно, що навколо цього дитячого майданчику будуть збиратися люди різних поколінь. Це вже 5-й майданчик, який ми за останній час встановили на моєму виборчому окрузі.

Андрій Тагаєв, місцевий житель: Раніше наші діти гралися у інших дворах. Ми звернулися до Володимира Стельмаха і він поставив нам цей дитячий майданчик. Відтепер нашим дітям буде де гратися. До речі, чоловіки нашого будинку чи не вперше вийшли у свій двір та зробили щось корисне для усіх.

Віталій Грабовський, місцевий житель: «У цьому будинку я виріс. Зараз у мене двоє дітей. Старшому 3 роки, меншій – 2 місяці. Я дуже задоволений, що у нас відтепер буде дитячий майданчик, адже вже набридло ходити далеко в інші двори, щоб дитина змогла нормально погратися.»

Відтепер у дворі стоїть новий дитячий майданчик…

Мешканці кажуть, новий майданчик заохочує їх до подальшого вдосконалення дворової території

Володимир Стельмах керуючи процесом встановлення, не забував і про лопату)

Reporter.zt.ua