ЖАХ!!! Через несправну електропроводку в Олевському районі згорів 2-річний хлопчик

23-го жовтня в селі Обище Олевського району вогонь забрав життя 2-річного хлопчика. Звичайна сім’я проживала в дерев’яному будиночку, зовсім нічого не підозрюючи про нещастя, яке невпинно наближалося.

Того фатального дня батько був на роботі, а мати пішла до сусідів. У будинку без догляду залишилися лише двоє дітей: 2-річний Сашко та 6-річний Дмитро. За словами старшого хлопчика, який, на щастя, залишився живим, спочатку загорілася дерев’яна підлога біля грубки, а потім по всьому будинку заіскрила електропроводка. Злякавшись, хлоп’я почало гукати свого меншого братика, щоб той тікав геть з будинку, але маля не захотіло йти, і Дмитро вибіг з вже палаючої оселі один, повідомляє Центр зв’язків з громадськістю ГУМНС в Житомирській області.

Старший лейтенант служби цивільного захисту Ярослав Мельник:: «По прибуттю рятувальників МНС вогонь повністю охопив не тільки житловий будинок, а й поруч розташовану господарчу споруду. Коли пожежу вдалося приборкати, на згарищі були знайдені рештки тіла 2-річного Сашка. Хто винен у його смерті, сказати важко, але факт залишається фактом, вогонь забрав життя у дитини і його вже нікому не під силу повернути. По факту пожежі правоохоронними органами та фахівцями МНС проводиться розслідування.»

Reporter.zt.ua