Житомир на період виборів залишається без води та тепла? В своїй боротьбі за владу вони готові знищити народ

Спочатку не давали газ, сьогодні ж відключили воду – скоріше б ці вибори у Житомирі минули, бо у боротьбі за народне визнання наші кандидати роблять усе можливе, щоб народу стало гірше. І чим гірше народові, тим голосніше лунають голоси кандидатів з викривальною критикою своїх опонентів, звинуваченням у доведенні народу до межі психологічного зриву.

Ось і сьогодні у Житомирі трапилося «ЧП» №2. Обленерго за борги відрізало від електропостачання Житомирський водоканал – о 12:55 ВАТ «ЕК «Житомиробленерго» відключило від електроенергії насосну станцію третього підйому, що по вулиці Вітрука. Внаслідок цього без води залишилися будинки на Польовій – по вулиці Вітрука, частково Ціолковського і прилеглих вулицях, повідомляє прес-служба міської ради.

Житомир на період виборів залишається без води та тепла… Наскільки виваженим було рішення Обленерго, відповісти складно.

А ось Житомирський міський голова Віра Шелудченко вже назвала людину, яка посприяла тому, що житомиряни залишилися без води. До речі, ця людина теж хоче стати мером. Це – усім відомий регіонал Володимир Дебой.

Віра Шелудченко: Відключення стало можливим через те, що комісія під головуванням заступника голови облдержадміністрації Володимира Дебоя зняла екологічну броню з комунального підприємства “Житомирводоканал”.

Це дає можливість в будь-який момент залишати мешканців міста без водопостачання. Сьогодні це відключення стало інструментом політичної боротьби

Відключення газу та води — це брудна політична технологія. Але житомиряни — мудрі люди. Тому я переконана – Житомир переможе. Всі нечисті на руку політики підуть геть і в місті буде відновлена нормальна життєдіяльність”

Мер нагадала, що нещодавно на міську владу адміністративний тиск вже застосовували подібним чином під час запуску опалювального сезону в місті. “Не минуло й два тижні з тих пір, як вони намагалися позбавити Житомир тепла. Сьогодні вони позбавляють житомирян води. Вони відчувають, що програють на виборах. Тому вони ідуть на все, щоб прибрати наше місто до рук”, – наголосила Віра Шелудченко.

Головний інженер комунального підприємства Віктор Корець: «Силами водоканалу здійснено переключення режиму водопостачання в цих будинках, щоб подавати воду на нижні поверхи. Мешканцям верхніх поверхів багатоповерхових будинків ми будемо підвозити воду»

Reporter.zt.ua