Чим годують житомирських обласних депутатів у перервах між сесією облради (ексклюзив сайту)

Усі вже звикли до того, що усі лаври – депутатам. Їх фотографують з усіх сторін, вони ж – уміло «надувають щоки» та дають розумні коментарі. Їхня праця важлива, і це – безперечно. Проте, чи змогли б вони так хвацько виступати з трибуни, якби у коридорі четвертого поверху облдержадміністрації їх не підгодовували працівниці їдальні «Світанок». Це та сама їдальня, яка розташована у підвалі облдержадміністрації зі сторони непрацюючого кінотеатру «Жовтень».

Їхня праця, хоч не настільки помітна та публічна, проте – не менш важлива. Сьогодні у перервах між засіданнями 1-ї сесії житомирської обласної ради депутати практично змели зі столів величезну кількість смачних пиріжків, піц, бутербродів та булочок.

Людмила Павлюк, завідувачка їдальні «Світанок»: Наша їдальня годує не лише депутатів під час сесій, а й усіх охочих житомирян. Ціни у нас прийнятні. Сьогодні наші депутати можуть вибирати серед 20 найменувань кулінарних виробів та 10-ти найменувань кондитерських. Серед них – булочки з повидлом, курагою, чорносливом, ізюмом, вишнями, яблуками, ватрушки з сиром, коржі житомирські, кекси з ізюмом, тістечка.

Привітні представниці їдальні кажуть, що апетит депутатів найбільше розпалюється під час першої перерви у роботі сесії.

Ціни, за переконанням продавчинь – цілком демократичні…

Підкріпившись, народні обранці знову кидаються у політичну боротьбу, а працівниці «Світанку» підраховують зароблені гроші…

Джерело: Reporter.zt.ua