Слово не горобець: Сергій Рижук пообіцяв відродження Житомирської області

Дорогі земляки!

Завершились місцеві вибори. Вже оприлюднено їх попередні результати. Але сьогодні ми вже можемо говорити про те, що, попри всі проблеми, складнощі й очікування представників окремих політичних сил, жителі України і, зокрема, нашої рідної Житомирщини змогли скористатися своїм конституційним правом обирати владу.

Вибір зроблено. Що тепер? Чи зміниться життя людей на краще? І як швидко це станеться? Переконаний: подібні запитання вже до нових представників місцевої влади виникають у більшості жителів області.

Практично на всіх рівнях, починаючи від обласної ради і закінчуючи сільськими та селищними, Партія регіонів в області здобула переконливу перемогу. Там, де більшість виборців віддала перевагу нашим політичним опонентам, ми будемо з’ясовувати, чому не змогли завоювати вашу довіру. Проте сьогодні я чітко розумію: як голова обласної адміністрації, як керівник обласного партійного осередку особисто відповідальний перед сотнями тисяч жителів області, які висловили нам довіру.

Останнім часом я старався особисто зустрітися з якомога більшою кількістю мешканців області, щоб, як мовиться, з перших вуст почути про ваші проблеми, настрої, подивитися вам в очі і зрозуміти, що сьогодні моїм землякам болить найбільше. Повірте, я об’їхав усю Житомирщину, побував у великих містах і у віддалених селах і добре знаю, як непросто сьогодні живеться жителям мого рідного Полісся, скільки зневіри і болю оселилося у ваших серцях за всі роки.

Чи є надія на краще? Є і повинна бути! На моє глибоке переконання, в України з’явився шанс на достойне майбутнє. Нам потрібно відкинути образи і звинувачення і разом будувати його. Я і члени моєї команди чітко бачимо, яким шляхом слід рухатися, аби відродити рідну Житомирщину. Саме тому я і попросив вас розділити мою віру – проголосувати на місцевих виборах за Партію регіонів та її кращих представників. Бо за всі ці складні роки жодним вчинком чи словом не скомпрометував себе в очах своїх земляків.

Чи почули ви мене? Сьогодні, коли вже відомі попередні результати голосування, я чітко усвідомлюю: більшість жителів області таки почула мене, а також і представників політичної сили, яку я представляю.

Тож щиро вдячний кожному, хто взяв участь у виборах, незалежно від того, за яку політичну силу було віддано голос – за небайдужість до долі рідного краю, за свою громадянську позицію. Я вдячний членам виборчих дільниць за добросовісну роботу у не завжди комфортних умовах, всім, хто охороняв громадський спокій під час голосування.

Я дякую за підтримку житомирянам і запевняю: обравши своїм мером представника Партії регіонів Володимира Дебоя, вони зробили правильний вибір на користь щасливого майбутнього столиці Поліського краю.

Будьте певні, дорогі земляки: ми маємо план відродження Житомирщини та нашого обласного центру. Єдиною командою професіоналів, у співпраці з представниками інших політичних сил, щоденною копіткою і наполегливою працею будемо виправдовувати вашу велику довіру.

Щиро ваш

Сергій Рижук

Прес-служба Житомирської ОДА