Сьогодні житомиряни стоять на Майдані. Житомирських прапорів чи не найбільше! (Ексклюзив сайту)

Сьогодні у Києві на майдані масштабний страйк підприємців. Малий і середній бізнес з усієї України протестує проти прийняття скандального податкового кодексу України, завдання якого – наповнити бюджет за рахунок дрібних підприємців, для яких кожна сотня гривень – питання виживання їх родин.

Людей, які звикли «крутитися», працювати на себе, планують позбавити можливості вести підприємницьку діяльність. Безробітним підприємцям нічого не залишиться, як йти працювати за копійки на заводи, якими володіють крупні бізнесмени, тобто ті, хто цей кодекс і проштовхує у власних інтересах…

Сьогодні о пів на шосту годину ранку підприємці Житомира вирушили у Київ на акцію протесту. Рухалися автобусом та власними автомобілями. На підїзді до Києва їх зупинив патруль ДПС. Після перевірки документів колону пустили до Києва. Зараз на майдані близько сотні житомирян та мешканців області. Вони тримають прапори рідного міста та національні прапори.

(Зараз 9.36 ранку. У цю мить майдан кричить «РАЗОМ, РАЗОМ!». Велика подяка Януковичу за те, що він все таки здійснив одну свою обіцянку – він об’єднав країну. Щоправда проти себе і своїх поплічників. Зараз на майдані пліч-о-пліч стоять донецькі і львівські, кримські та житомирські підприємці. Вони братаються та разом кричать «Ганьба Януковичу».)

Сам Янукович сьогодні завбачливо вилетів у Брюссель. Протестувальники вже попередили владу про те, що якщо президент не заветує цей закон, вони ініціюватимуть процес народного імпічменту Вікторові Януковичу. Термін ультиматиму спливає сьогодні о 18 годині вечора.

Зараз підприємці рушають до офісу Президента України, щоб передати йому вимоги підприємців.

Докладний фоторепортаж вже готується!

Сергій ФЕЩЕНКО Репортер Житомира