В Житомирі «самі умні» водії платять двічі та отримують проблеми із законом

В Житомирі почастішали факти підробок талонів техогляду. З чим пов’язана така тенденція – невідомо… Можливо, водії недооцінюють спритність та спостережливість ДАІшників, думаючи, що ті не зможуть відрізнити фальшивий талон ТО від оригінального. А може підробляти техогляд водіїв змушує фінансова скрута?

Останні затримання в Житомирі водіїв з фальшивими талонами ТО показали, що відсутність грошей у водіїв тут ні до чого – підробляють талони ТО власники недешевих іномарок, яким вистачає грошей на те, щоб їх заправити та оплатити дорогих сервіс.

Так, 12 листопада працівниками відділу ДАІ міста Житомира зупинено 2 автомобілі – SKODA Octavia та NISSAN Vanette. Під час перевірки документів встановлено, що талони державного технічного огляду мають ознаки підробки. Водіїв з автомобілями доставлено до Корольовського райвідділу, повідомляє УДАІ УМВС.

Отож, як кажуть, скупий платить двічі. Тому, чи не краще один раз на два роки пройти техогляд і отримати оригінальний талон ТО, ніж кожен день, виїжджаючи на дорогу, труситись і “шарахатись” кожного партуля ДАІ, а якщо, не дай Боже зупинять та перевірять документи – отримати неабиякі проблеми з законом…

Reporter.zt.ua