Сергій Крутій: «У Житомирській районній раді сьогодні створена фракція «Фронт зрад»

12 листопада відбулася установча сесія Житомирської районної ради VI скликання. На посаду голови ради претендував керівник фракції ВО «Свобода» Сергій Крутій. Конкурував йому Микола Степаненко із Партії регіонів, який напередодні місцевих виборів вийшов із Народної партії.

За результатами голосування, головою Житомирської райради став Степаненко, набравши 43 голоси. За Крутія проголосувало 16 депутатів.

«Мою кандидатуру підтримали свободівці і фракція «Батьківщини». Вже зараз стало зрозуміло, що опозицію в раді уособлюватиме саме ВО «Свобода», – зауважив Сергій Крутій.

За словами Крутія, вплинути на хід голосування мала фракція «Фронту змін», яка підтримала кандидатуру Партії регіонів.

Сергій Крутій, екс-голова Житомирської районної ради: “З усього видно, що під Регіони буквально ліг «Фронт змін». І хай не каже їхній лідер Яценюк, що не співпрацює з партією влади. Сьогодні у нашій раді була створена фракція «Фронт зрад». Нове керівництво райради «розрахується» із представниками Яценюка бюджетною комісією.

Мені також пропонували посади, ледь не до рівня начальника якогось обласного управління. Але я зайняв принципову позицію: ніякої співпраці із злочинним режимом, бо це не відповідає моїй ідеології.”

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО “Свобода”

Reporter.zt.ua