Житомир може отримати якісний доступ до Інтернету. «Київстар» об’єднається з «Білайном» у сфері надання послуг фіксованого широкосмугового доступу до Інтернету за технологією FTTB під єдиним брендом «Київстар»!

Оператори «Київстар» і «Beeline-Україна» здійснюють перший крок у процесі об’єднання. З 01 листопада 2010 року для нових користувачів запроваджуються нові тарифи послуги фіксованого доступу до інтернет, яка надаватиметься під єдиним брендом «Київстар».

Мешканці близько 1,9 млн. квартир у 18 тис. будинків у 23 містах країни (Бердичів, Бровари, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кременчук, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Мукачеве, Ніжин, Одеса, Полтава, Севастополь, Сімферополь, Ужгород, Харків, Чернівці) мають можливість підключити послугу фіксованого доступу «Домашній інтернет» від «Київстар» за новими тарифними планами.

Новою пропозицією можуть скористатися усі абоненти об’єднаної бази – як «Київстар», так і «Beeline-Україна». Абонплата становить від 55 до 140 грн. на місяць залежно від швидкості доступу до мережі інтернет у межах обраних тарифів: «Пуск», «Драйв», «Турбо», «Мега». До кінця 2010 року покриття послуги планується збільшити до 2,2 мільйонів квартир у 37 містах України.

Відтепер «Київстар» і «Beeline-Україна» надаватимуть послуги фіксованого широкосмугового доступу до інтернет за технологією FTTB під єдиним брендом «Київстар». Згідно ліцензійному договору на використання торговельної марки, який укладено між ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем» та ЗАТ «УРС», безпосереднє надання послуги «Домашній інтернет» від «Київстар» здійснюватиме ЗАТ «УРС» («Beeline-Україна»). При цьому обслуговування споживачів відбуватиметься об’єднаною FTTB-командою з дотриманням найвищих стандартів якості «Київстар».

Директор з розвитку бізнесу на масовому ринку української бізнес-одиниці VimpelCom Ltd. Віталій Ворожбит: «Наше завдання – якомога скоріше надати максимальні можливості українським родинам у доступі до швидкісного інтернету вдома. Завдяки роботі об’єднаної команди «Домашнього інтернету» від «Київстар» сотні тисяч сімей отримають доступний, швидкісний та якісний інтернет у найкоротший термін».

Існуючі абоненти об’єднаної бази «Київстар» і «Beeline-Україна» мають можливість змінити діючий тарифний пакет на новий через систему самообслуговування. Вартість зміни тарифу на пакет з меншою абонентною платою становить 50 грн. Перехід на пакет з більшою чи аналогічною абонплатою – безкоштовний.

Усі клієнти «Домашнього інтернету» від «Київстар», які підключені до тарифних планів «Пуск», «Драйв» і «Турбо», мають змогу скористатися послугою «Подвійна швидкість» і збільшити на 90 календарних днів швидкість доступу до мережі інтернет удвічі порівняно зі швидкістю, що передбачена умовами підключеного тарифного пакету. Вартість замовлення послуги «Подвійна швидкість» становить 50,00 грн.

Одночасно припиняється підключення до попередніх тарифних пакетів «Київстар» і «Beeline-Україна», а також перехід на них з інших тарифів. Абоненти, які вже замовили та отримують послуги «Домашній Інтернет» від «Київстар» та «Інтернет вдома» від «Beeline-Україна», продовжуватимуть отримувати ці послуги відповідно до укладених ними договорів.

Reporter.zt.ua