Знову перекинувся човен і потонув рибалка

Reporter.zt.ua на минулому тижні писав про те, на Силікатному кар’єрі втопився рибалка. Жахлива трагедія. Ніхто й подумати не міг, що аналогічний випадок трапиться знову!

Близько 20:00 7-го листопада в селі Тетерівка Житомирського району четверо молодих людей, двом з яких було 19-ти 20-ти років, на місцевій річці Тетерів виставляли з веслового човна раколовки. Човен був алюмінієвий, нестійкий.

Коли рибалки поверталися від дальнього берега, один з молодиків вирішив чомусь встати. Але тільки він це зробив, як човен почав хитатися та перевернувся. В цьому місці Тетерів сягає вширш майже 400 метрів. Пригода трапилася на середині річки – човен перевернуло…

Сергій Уланов, центр зв’язків з громадськістю ГУ МНС в Житомирській області:
Хлопці хапалися за човен, який тонув, та волали про допомогу. Але тільки двоє з чотирьох. 19-річного Артема і ще одного свого товариша вони одразу ж втратили з виду. На їх щастя в цю хвилину 37-річний Сергій Сич, будинок якого розташований на самому березі вийшов на двір покурити. Він почув крики, одразу зорієнтувався, вскочив до свого човна і в темряві швидко погріб на голоси.

Через 6-8 хвилин він дістався до місця пригоди. За одяг він дістав з води двох потопаючих і одразу спитав про те, скільки їх було. З’ясувавши, що десь повинно бути ще дві людини, Сергій зажадав тиші. На річці було темно, але стояв штиль, добре чутно було кожен плеск.

На жаль, ні якого звуку, що міг би учиняти чоловік, який пливе, не було. Сергій доставив врятованих до берега, де з’ясувалося, що ще один хлопець подолав 200 метрів до берега вплав самотужки.

Довго ще була надія, що і Артему вдасться випливти. Всю ніч його шукали друзі та дома чекали батьки. Але все було марним – Артем дома таки не з’явився…

Reporter.zt.ua