«Гребінець під подушку»: сьогодні чарівний вечір на Андрія

Сьогодні чарівний вечір на Андрія. А значить, усім холостякам надається можливість побачити свою долю. Способів, як правильно ворожити в ніч на Андрія, вдосталь. Що потрібно для того, щоб побачити свою долю, найкраще описує Олекса Воропай у «Звичаях нашого народу».

У будь-якому випадку, ворожіння – це звертання до потойбічних сил, у своїй більшості – нечистих, зустріч і, так би мовити, «співпраця» з якими може вилізти боком. Тому, ворожити, чи не ворожити, вибір кожного.

Репортер Житомира може порадити своїм неодруженим читачам цілком безпечний спосіб ворожіння на Андрія, який може, справді, показати судженого, або суджену. Потрібно перед сном загадати, щоб у цю ніч приснилася майбутня дружина/чоловік, прочитати «Отче наш». Після цього треба розчесатися гребінцем та покласти його під подушку. Далі – лягайте спати, ні з ким не розмовляючи, та не отримуючи ніякої іншої інформації ззовні (мається на увазі, що потрібно вимкнути телевізор, комп’ютер, радіо). Думайте лише про зустріч зі своєю долею уві сні.

За розповідями старших людей, багато кому, в свій час, справді, приснилася їхня доля.


Спробуйте і ви. А завтра напишіть, у «коментах», чи хтось приснився 🙂

Репортер Житомира