В Житомирі повно злодіїв?

Переглядаючи міліцейські зведення ВЗГ УМВС України в Житомирській області постійно натикаєшся на факти злодійства – як дрібного, так і у великих розмірах. Не хочеться вірити у те, що у нашому рідному Житомирі живе і “промишляє” така кількість злодіїв. Постійно, як не чистять квартири, так влаштовують на вечірніх вулицях “гоп-стоп”.

А ще кажуть, Україна не має усталених злодійських традицій, які присутні у тій же Росії… Ще у козацькі часи, тих хто краде, карали найсуворіше, та й осуд суспільства був найбільший! У нас слово “злодій” зовсім не відповідає оспіваному у російському блатному шансоні позитивному понятті “вор”. Разом із тим, у нас вже також крадуть і не соромляться…

Вчора до Корольовського РВ звернулась 27-річна житомирянка з заявою про те, що із її квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено гроші в сумі майже 3 тисячі гривень. Оперативники карного розшуку в скоєнні злочину обґрунтовано підозрюють 17-річну місцеву жительку, розшук якої триває, повідомляє ВЗГ УМВС.

Цього ж дня до Житомирського РВ надійшло повідомлення від дирекції одного із приватних підприємств про те, що із території господарства, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено металеву огороджувальну сітку довжиною 40 м. Сума збитку встановлюється.

Репортер Житомира