Керівники житомирських комунальних підприємств вже почали писати пояснення на ім’я міського голови

Новини Житомира на Репортер Житомир :сьогодні під час комунальної наради у житомирській міській раді заступник міського голови Микола Боровець повідомив про те, що деякі доручення дані міським головою Володимиром Дебоєм минулого тижня під час аналогічного засідання керівниками відповіданих комунальних підрозділів міста не виконані.

Зокрема, міський голова зобов’язав керівників водоканалу, управління штучних споруд, міськсвітла, спільно ліквідувати розкопку на проїжджій частині спуску на Бердичівський міст по вулиці Жуйка. Розкопка знаходиться у вкрай аварійному місці – неодноразово попереджувальний знак збивали машини, існує безпосередня загроза серйозної аварії, оскільки дорога у тому місці швидкісна, у той же час – звивиста.

Вказівка міського голови була проігнорована. Керівникам відповідних підприємств тепер треба написати пояснення, що завадило їм ліквідувати загрозу для житомирських водіїв.

Окрім вищеперелічених служб пояснення на ім’я міського голови писатимуть керівники “ЖБК-2” та 11-го ЖЕКу, за неналежне реагування на звернення громадян.

Микола Боровець та Світлана Пивоварова вимагають від керівників комунальних підприємств міста ефективної роботи зі зверненнями громадян. І іншому разі “будуть сформовані плани, щодо подальшої роботи окремо із кожним із керівників”. Іншими словами – звільнення з посади.

Репортер Житомира