Протоптаною доріжкою пішов народицький рецидивіст: тепер сяде за продаж коноплі

Нещодавно до співробітників Народицького районного відділу УМВС України в Житомирській області надійшла інформація, що житель одного з сіл займається продажем коноплі.

Отримавши такі дані, правоохоронці провели ряд заходів та здійснили документування протиправної діяльності чоловіка. Маючи достатньо доказів, міліціонери звернулися до суду та отримали дозвіл на обшук помешкання підозрюваного. Після цього міліціонери провели санкціонований огляд його будинку.

Наркоділком виявився 36-річний рецидивіст. Раніше місцевий житель «заробляв на життя» крадіжками і грабежами, та вкотре полишивши стіни в’язниці, знову взявся за злочин. Під час обшуку домівки збувача в прихованому місці було виявлено та вилучено 1,5 кг рослини коноплі…

Нині вирішується питання про порушення проти ділка кримінальної справи за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Ось у такій торбі чоловік зберігав своє “добро”…

ВЗГ УМВС України
в Житомирській області

Репортер Житомира