Різдвяний подарунок житомирянам: як правильно загадати бажання, щоб воно здійснилося

У ніч на Різдво з 6 на 7 січня відкривається інформаційний портал, прямий зв’язок із Всесвітом. Не дарма в народі кажуть, що на Різдво “відкриваються небеса”. Той, хто попросить небеса про найсокровенніше, обов’язково отримає реалізацію бажаного. 

Чому ж тоді багато різдвяних бажань не збуваються? Тому що потрібно вміти загадувати і просити у небес в цю ніч. Головна порада – різдвяні бажання не повинні бути про матеріальні блага. У ніч перед Різдвом просять про любов, про гармонію в сім’ї, про дітей, про щастя або здоров’я когось із близьких. Хоча, загадувати матеріальні бажання теж можна, якщо реалізація цього бажання піде на користь вашому духовному розвитку.

Наприклад, якщо у вас є кохана людина, але вам ніде жити, тому що немає власного житла, то попросіть у небес своє житло, для того, щоб у своєму будинку будувати свої щасливі відносини і любов. Але наприклад, якщо у вас вже є машина або квартира, а хочеться нову, просто тому що стара набридла, то такі меркантильні бажання не загадують на Різдво.

Загадувати різдвяне бажання потрібно в 12 ночі в ніч з 6 на 7 січня. І найголовніше – формулювання бажання повинно бути в теперішньому часі. Не загадувайте в майбутньому часі. Сформулюйте в сьогоденні, як ніби вже маєте бажане, а в кінці – вдячність. Ось приклад бажання: “Цього року я знайомлюся з чоловіком, між нами спалахує любов, і ми думаємо про весілля, дякую тобі Боже за це”. “У цьому році я і мій улюблений знаходимо компроміси в наших відносинах і живемо в щасті і гармонії, дякую тобі Боже”. Тобто бажання повинно бути сформульовано в теперішньому часі і в позитивній формі, без негативних тверджень. Наприклад, “ми не сваримося” потрібно замінити на твердження “наші відносини повні взаєморозуміння і гармонії”.