ШОК! На Житомирщині комп’ютер «вбив» 2-річну дівчинку

3-го січня у місті Баранівка, що на Житомирщині, сталася трагедія. Напередодні одна з молодих сімей міста, яка проживала в приватному будинку, продовжувала святкувати Новий Рік. В кімнаті, де був увімкнутий комп’ютер, спала їхня 2-річна дочка. Вранці слідуючого дня мати увійшла до кімнати і побачила, що стіни біля комп’ютера були чорні від капоті, але не придала цьому значення.

Розбудивши малечу, вона поїхала з нею до матері. Трохи згодом дівчинці стало дуже погано. Жінки негайно викликали карету «швидкої допомоги». Дівчинку доставили до реанімаційного відділення районної лікарні. На жаль, через пів години маленька пацієнтка померла, повідомляє прес-служба МНС в області.

Фахівцями МНС встановлено, що через коротке замикання електропроводки у постійно працюючих саморобних колонках, які були обшиті деревом і пластиковою вагонкою, сталося плавлення та тління синтетичних матеріалів, що призвело до виділення у повітря отруйних речовин.

Ярослав Мельник, Старший лейтенант служби цивільного захисту Центру зв’язків з громадськістю УМНС в Житомирській області: Ймовірною причиною смерті дитини стало отруєння ядовитими перами від цих речовин.

На сьогоднішній день вбита горем 20-річна мати знаходиться у реанімаційному відділенні цієї ж лікарні з сердечним нападом…

Репортер Житомира