Святвечір «не вберіг» людей від пожежі

Пожежі в новорічні та різдвяні свята стали справжньою напастю для мешканців області. Горять будинки, нищиться роками нажите майно, але що найстрашніше – гинуть та калічаться люди.

Не обійшлося без пожеж у в Святвечір. З самого ранку, 6 січня, згорів сарай в селі Заліски Maлинського району, повідомляє прес-служба МНС в Житомирській області. А ось з четвертої години дня і до пів першої ночі змагалися рятувальники з «червоним півнем» в селі Давидівка Житомирського району, де загорівся 2-х поверховий приватний будинок. В результаті, вогонь повністю знищив покрівлю оселі.

Іванна Рикун, інспектор прес-служби МНС в області: “Вісім разів протягом святкового тижня вогнеборці області боролись з пожежами, що виникали внаслідок неправильного влаштування та несправності печей та димарів. В результаті загорянь три родини в різних регіонах області на передодні Різдва лишились без дахів над головою. Ще п’ять сімей завдали собі додаткового клопоту щодо ремонту частково пошкоджених непроханим вогнем будівельних конструкцій.”

Репортер Житомира