Житомирський “Контингент” повезе в Ковель гравців дублюючого складу

Схоже, що останню гру першого кола чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги житомирський “Контингент” проведе без своїх ключових гравців. На виїздну зустріч в ковельским “Шпнс-Авто” поїдуть молоді гравці “Контингенту”.

За інформацією керівництва клубу, на такий крок команда вимушена піти через велике навантаження на ключових гравців, які, фактично, все коло витягували команду. До цього додались постійні проблеми з фінансуванням і постійна загроза зняття команди з чемпіонату. Тож основні гравці втомились і їм дали можливість відпочити.

Також треба дати можливість пограти і менш досвідченим та відносно новим гравцям, таким як Олександр Школьник, Олександр Дригус та Яків Федорченко. Можливо, що таке рішення викликане, також, проблемами з фінансуванням, але цього стверджувати поки не можна.

В будь-якому разі це може стати серйозною проблемою для “Контингенту”, оскільки гра з “Шанс-Авто” навіть з ключовими гравцями мала бути нелегкою. Ковельчани зараз знаходять на четвертій позиції і вже програли основним суперникам житомирян — одеситам та чернівчанам. Але лідеру чемпіонату, чернівецькому “Меркурію” перемога далась надзвичайно важко і з мінімальною перевагою. І для “Шанс-Авто” перемога важлива в боротьбі за третє місце в турнірній таблиці. Але будемо сподіватись, що житомиряни зможуть виграти в будь-якому разі.

Прес-служба “Контингенту”

Репортер Житомира