10 веселих фактів про поцілунки

Цілуватися, притискатися губами, цілуватися взасос, голубитися, займатися язиковим реслінгом, грати в хокей з мигдалинами … Називайте, як хочете, а мова йтиме про поцілунки.

Цей дивний акт, при належному виконанні, може зробити життя вартим, щоб його прожити. Нова книга «Історія поцілунку: приємний і сексуальний погляд на історію поцілунку», автора Джоани Уонен (Joanne Wannan), досліджує історію нашого улюбленого любовного проведення часу. Далі десять фактів про поцілунки, які, можливо, ви не знали.

1. Слово “поцілунок” походить від німецького слова “kussjan.” Чи означає це, що німці винайшли поцілунки?

2. Середньостатистична людина протягом всього життя проводить близько 15 днів, цілуючись. Це як повноцінна відпустка!

3. Поцілунки є хорошим тренуванням. Однохвилинний поцілунок спалює 26 калорій. Тому цілуватися протягом години, набагато більш ефективно, ніж напружуватися годину в спортзалі.

4. Поцілунки приводять у безлад ваші гормони. Швидкий поцілунок в щоку може підвищити ваш рівень гормонів в достатній мірі для того, щоб вкоротити ваше життя на одну хвилину. Чудове виправдання для того, щоб замість цього потиснути руку.

5. Французький переклад поцілунку з язиком звучить як “roulant une pelle,” що перекладається як “перевертати ложкою.”

6. У 1500-х у Неаполі поцілунки на людях каралися смертю.

7. Перший одностатевий екранний поцілунок відбувся в 1922 році між двома жінками в тюремній німій сцені у фільмі Сесіл Б. ДеМілле (Cecil B. DeMille) “Вбивство”.

8. Жителю Міннесоти Альфреду Уолфману (Alfred Wolfman) належить рекорд за найбільшу кількість людей, яких він поцілував. У 1990 він поцілував 8,001 людей за вісім годин.

9. Студенти коледжу Метт Дейлі (Matt Daley) і Боббі Кансіелло (Bobby Canciello) у минулому вересні побили світовий рекорд книги рекордів Гінесса в категорії найтриваліший неперериваючий поцілунок у світі. Вони цілувалися майже 33 години.

10. Усього лише один поцілунок з язиком може передати до 278 видів бактерій. Ті з нас, хто одержимий чистотою, повинні постаратися забути про це наступного разу, коли ми опинимося десь поряд з парочкою губ.

За матеріалами: Обозреватель