100 днів Дебоя: чим хвалитися будемо?

Завтра виповнюється 100 днів з того моменту, коли Володимир Дебой вдягнув на себе символ міської влади – колар. Відтоді між областю і містом зник усілякий розбрат, а воцарилася стабільність та взаєморозуміння. Сергій Рижук усіляко сприяв тому, щоб його заступник очолив Житомир.

І мрія голови ОДА здійснилася: чудового листопадового дня він разом із усіма своїми заступниками відвідав урочисту церемонію «приведення до посади» свого однопартійця Володимира Дебоя. І керівник області і новоспечений міський голова наголосили на тому, що обіцяти надалі будуть мало, а виконуватимуть те, що вже наобіцяли…

Сам міський голова у перший же день своєї роботи зазначив, що гроші люблють тишу. “Тому ми перестаємо декларувати, а починаємо працювати над економічним розвитком Житомира. Ми утвердимо новий генеральний план, на основі якого надамо інвесторам найбільш сприятливі умови для роботи у нашому місті”, – наголосив новоспечений мер.

А що розкаже міський голова завтра на прес-конференції у міській раді з нагоди ста днів на посаді Житомирського міського голови, Репортер Житомира висвітлить у подальших своїх повідомленнях.