Другий тур чемпіонату команд КВН Житомирщини стартував: вчора у Житомирі було смішно (фото)

Вчора у актовому залі ЖДУ імені Івана Франка “робили смішно” такі команди: “Полигон” (Острог), “Пешком быстрее”, “220 на всех”, “Почти мужская сборная”, и “Ранетки”. Зал був практично повний, атмосфера – багатоочікуючою.

Проте, за враженнями як глядачів, так і представників команд, суддів та організаторів КВНу в Житомирі, команди не спромоглися вивести якість жартів та самої гри на більш високий рівень. Так, було багато веселих та вкрай кумедних моментів, але цілісного сприйняття якості виступів не вийшло.

Разом з тим, команди адекватно сприйняли свої виступи та виступи суперників, оцінили свої сильні та слабкі сторони та розпочали підготовку до наступних турів чемпіонату команд КВН Житомирщини, враховуючи досвід попередніх виступів.

Загалом, КВН Житомира розвиваються та популяризується, про що свідчать повні зали під час ігор та широке висвітлення у місцевих медіа. Переконаний у тому, що дуже скоро у Житомирі з’явиться команда, яка своїми виступами прославить наше рідне місто на всеукраїнському рівні.

Фінальний рахунок гри виглядає так:

1. “Пешком быстрее” – 31,2
2. “Ранетки” – 30,8
3. “Полігон” – 30,2
4. “220 на всех” – 28,6
5. “ПМС” – 27, 6

Як це було, дивіться у світлинах, зроблених Ромкой Котиковим, HD-Studio спеціально для Репортер Житомира

Команди на сцену!

Що може статися, якщо не прочитаєш інструкцію, перед тим як бритися бритвою “Жиллет”)))

Руки у білочки не з того місця виросли)))

Перемогу святкувала команда “Пешком быстрее”, набравши найбільшу кількість балів – 31,2-х бала

Назар РУДОЙ, редактор рубрики “Молодь” сайту Репортер Житомира: “Наступна гра відбудеться в перший день весни – 1-го березня. Це вже само по собі радісно, адже зима вже трохи піднабридла.

Нас веселитимуть:

“Штукатурка”
“Опасно для жизни”
“Шопопало”
“2КПП”

Отож, велике сподівання на те, що фактор першого дня весни спрацює і команди покажуть все, на що вони здатні та варті – а глядачі у залі реготатимуть від сміху та витиратимуть з обличчя сльози радості та щастя.)))


Зустрінемося на КВНі та посміємося разом!”