Серед переможців конкурсу «Україна – футбольна країна» є школярі з Житомирщини

23 лютого 2011 відбулось нагородження переможців конкурс дитячих малюнків на тему «Україна — футбольна країна», який провело Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта».

Конкурс проходив з 15.10.2010 по 15.01.2011 в рамках підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повідомляє прес-служба міської ради. Найкращі малюнки будуть використані як ескізи до однойменної серії художніх поштових конвертів.

В конкурсі приймали участь діти до 14 років.

Оцінка конкурсних робіт здійснювалась за критеріями : тематична відповідність, творчий підхід, оригінальність рішення в розкритті теми конкурсу. Журі вибрало 8 кращих робіт. Їхні малюнки назавжди впишуться в сторінки історії української філателії.

Вітаємо одного з переможців Житомирщини –Зеленського Михайла (13років), учня ЗОШ №36. Михайло нагороджений дипломом учасника конкурсу дитячих малюнків «Україна – футбольна країна», годинником, сувенірними рамками з марками та книги.

З 23 по 28 лютого 2011 рок у відділенні поштового зв’язку Житомир-14 (вул. Київська, 20) буде проходити виставка малюнків учасників даного конкурсу.