Ще один безпечний водій, залишивши у машині барсетку з грошами, більше їх не побачив

День захисника вітчизни виявився зовсів не святковим для 30-річного бердичівлянина. У нього вкрали гроші. Багато грошей… По його ж безпечності та необачності.

Чоловік заявив до міліції про те, що із його автомобіля «Деу Ланос», який він залишив поблизу магазину, викрадено барсетку, в якій знаходились гроші в сумі 38 тисяч гривень.

Наразі працівники міліції вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання осіб причетних до крадіжки, інформує ВЗГ УМВС. Нагадаємо, схожий інцидент трапився 9-го лютого. Тоді 28-річний киянин відпочивав в одному з кафе-барів Андрушівки, аж поки не виявив зникнення його барсетки, в якій знаходились гроші в сумі 24 тисячі гривень. Гість зі столиці відразу ж звернувся до районного відділу міліції.

А ось на декілька днів раніше, а саме 4-го лютого без водійських документів, інших цінних паперів у Житомирі залишився мешканець Івано-Франківського. 47-річний мешканець цієї західноукраїнської області прибіг до міліції з заявою про те, що на території придорожнього кафе із його автомобіля «Мерседес» викрадено викрадено барсетку, в якій знаходились посвідчення водія та документ на купівлю-продаж офісного приміщення.

Отож, шановні читачі Репортер Житомира – бережіть свої барсетки. Адже, як бачимо, вони потрібні не тільки вам.