У приміщенні міськвідділку міліції Житомирської області помер затриманий

Сьогодні, 17 лютого, помер 52-річний підозрюваний в приміщенні одного з міськвідділів Житомирської області. Чоловік підозрювався і у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області затриманого не раз викликали повістками до відділку міліції для проведення слідчих дій, проте щоразу так і не з’являвся без поважних на те причин.

17 лютого згідно з постановою слідчого працівники міліції доставили чоловіка до відділу міліції. Відповідно повідомлення, в коридорі приміщення чоловіку у присутності інших відвідувачів неочікувано стало погано.До нього відразу ж було викликано карету швидкої. Та на жаль, медикам залишилось лише констатувати смерть затриманого.

За інформацією наданою медпрацівниками, у чоловіка була хронічна форма алкоголізму ІІ ступеню, загострення якої й спричинило смерть. Остаточний висновок буде зроблений судово-медичною експертизою.

Наразі за цим фактом проводиться службове розслідування й перевірка всіх обставин події.

Нагадаємо, що недавно у дворі одного з райвідділів міліції в Житомирській області також помер арештований.