В Житомирі оператор ICTV (програма “Надзвичайні новини”) отримав в “фанеру” від охоронника штрафмайданчика обласного ДАІ (відео)

Сьогодні у Житомирі на стоянці обласного ДАІ трапився неприємний інцидент зі скандальним відтінком. Операторові програми “Надзвичайні новини”, яка що будній день виходить на каналі ICTV, “заїхали” у обличчя. І не хто небуть, а охоронник майданчика тимчасового утримання автомобілів при УДАІ УМВС України в Житомирській області. Охоронник працює за трудовою угодою і є цивільною особою.

Подія зафіксована слідчо-оперативною групою Богунського РВ УМВС України в Житомирській області. З учасників конфлікту взяті показання, за результатами яких буде прийнято рішення, щодо адекватності дій обох сторін.

Головне питання: за що отримав по обличчю оператор цієї шанованої програми? Обставини інциденту в обласному ДАІ коментують неохоче, оскільки немає результатів перевірки даного інциденту, а тому давати будь-які оцінки та тим більше висновки – зарано.

Відомо лише те, що відеооператор проводив зйомку в районі пропускної штрафмайданчику, у той час коли охоронник випускав та запускав машини. Останньому не сподалося те, що його роботу та територію пропускної знімають на камеру. Він висловив заувавження операторові. Оператор, в свою чергу, не збирався завершувати відеозйомку. Слово за слово – і працівник мас-медіа зловив удар в обличчя.

Правоохоронці наголошують на тому, що у даній ситуації має місце з’ясування стосунків двох громадян, жоден із яких не перебуває на службі у системі правоохоронних органів. За даним фактом проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято рішення відповідно до чинного законодавства.

Сергій ФЕЩЕНКО