Відтепер житомиряни зможуть дізнаватися актуальний розклад поїздів в Яндексі

Компанія Яндекс запустила в своєму сервісі Яндекс.Розклади – графік руху електричок Південно-Західної залізниці України.

Відтепер, всі українські користувачі зможуть дізнатися актуальний розклад поїздів, які прямують, приміром, з Києва до Фастова, з Житомира до Коростеня і так далі.

Характерно, що розклад руху електричок постійно змінюється. Наприклад, якщо електричка скасована з будь-якої з причин, на сайті моментально оновлюється інформація. Крім цього, користувачі зможуть відшукати підходящий розклад на той чи інший поїзд, дізнатися його час відправлення, перебування в дорозі і проміжні станції.

Розклад електричок є також в мобільній версії сервісу на m.ya.ru/rasp. За допомогою мобільного можна дізнатися, коли буде найближча електричка, і подивитися розклад на день. Власники iPhone можуть скачати собі безкоштовний додаток Електрички з актуальним графіком руху поїздів.

Крім електричок Південно-Західної залізниці, на Яндекс.Розклади є актуальні дані Придніпровської та Одеської залізниці – тобто всіх приміських поїздів півдня України.

Інформацію про розклад електричок надають партнери Яндекса – Південно-Західна залізниця, Придніпровська залізниця та Одеська залізниця.

За матеріалами: Журнал Житомира

Репортер Житомира