Всі на лижі, поки сніг, мер на лижах вже побіг!

Сьогоднішній ранок став несхожим на усі попередні для багатьох житомирян. Багато з них уперше за останні десятки років стали на лижі. Це, що стосується старшого покоління. Щодо малечі, то значна частина дітей взагалі уперше спробувала себе у якості лижника.

Погода, якраз для лижної прогулянки – не дуже холодно, але й не відлига. Снігу вдосталь. А зимові краєвиди Гідропарку – це щось. Варто лише придивитися та стати трішечки вище своїх буденних земних проблем.

На лижі житомирян поставив міський голова Володимир Дебой, який планував ще до нового року започаткувати у Житомирі дні здоров’я. Але тоді сніг розстанув і довгий час погода дарувала нам відлигу. І ось під кінець зими Житомир засипало снігом – у місті на дорогах справжнє пекло – машини буксують, потрапляють у снігові пастки. А в Гідропарку – справжній рай. Якраз пора ставати на лижі.

Міська рада для цих потреб закупила 80 пар лиж, щоб кожен школяр, хоча б раз на сезон (поки є сніг) став на лижі та здійснив, справді, цілющю лижну прогулянку сніговими заметами Гідропарку.

Міський голова Володимир Дебой, як і місяць тому на ковзанах, прийняв активну участь у спортивному заході. Одягнув лижі і вперед штурмувати лижне коло. За ним навздогін кинувся заступник міського голови Микола Боровець, який дуже полюбляє активний спосіб життя та цінує відпочинок на природі. Стала на лижі і начальник міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Сарно.

Загалом, усі охочі скористалися можливістю “прогнати кров” та вдихнути на повні груди чистого повітря. Не згаяв цієї нагоди і представник сайту Репортер Житомира.

Отож, очікуємо на подальші спортивні починання наших місцевих керівників та сподіваємось, що пропаганда здорового способу життя поверне житомирян обличчям до фізкультури та спорту.

Близько сотні лижників різного віку сьогодні штурмували засніжені траси Гідропарку

Діти прийшли з своїми батьками, дідусями та бабусями

Володимир Дебой: Сьогодні знаменна дата для усього міста: вперше з часів незалежності у Житомирі проходить масовий лижний забіг!

Усі на старт!!!

Міський голова готується до старту. Уся увага прикута до нього. Як виявилося, на лижах він тримається так само вправно, як і на ковзанах

Заступник міського голови Микола Боровець, з притаманним йому запалом, наматав чимало лижних кіл

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Олена Сарно сьогодні теж стала на лижі та здійснила лижну прогулянку

Поїхали!!!)))

Сьогодні у Житомирі КАТАЛИСЯ УСІ!!!