Житомир в очікуванні першого весняного конкурсу краси “Міс Житомир серед білявок” (Miss Blonde in Zhytomyr). Знайомство з конкурсантками (фото)

Цієї п’ятниці у Житомирі у актовому залі Будівельного технікуму пройшла …надцята репетиція феєричної події, конкурсу краси “Міс Житомир серед білявок” (Miss Blonde in Zhytomyr). Фінальна частина конкурсу пройде 17 березня 2011 року у приміщенні Житомирського телецентру.

Початок: 18-30.
Організатор конкурсу: Перше професійне модельне агенство у Житомирі “Gloria Model Style”.
Генеральний спонсор свята: “Царські зернята”
Інформаційний спонсор: Репортер Житомира

Під час репетиції дівчата відпрацювали вихід у купальниках, дефіле. У конкурсі за титул найчарівнішої білявки змагатимуться 10 чарівних дівчат з Житомирської області. Серед них є як ті, які беруть участь у конкурсах краси вперше, так і ті, за плечами яких – не один подібний конкурс.

Віталія Разбицька, директор школи моделей Gloria: “Натуральність кольору волосся не є основною умовою для участі у конкурсі, оскільки з нинішніми можливостями індустрії краси, блондинкою може стати будь-яка представниця прекрасної половини людства, незалежно від того, який колір волосся для неї є природнім. Проте 70% наших конкурсанток – мають від природній світлий колір волосся. Безперечно перед самим фіналом конкурсу фарбувати волосся будуть усі.

Конкурс Miss Blonde in Zhytomyr, окрім того, щоб продемонструвати житомирянам красу та чарівність наших дівчат, ставить перед собою благодійні завдання. Частина коштів від продажу квитків піде на покращення матеріально-технічної бази одного з дитячих будинків Житомира.”

Квитки надійдуть у продаж з 3-го березня. Їх можна буде придбати у модельній агенції “Gloria Model Style”, а також у навчальних закладах Житомира.


Репортер Житомира відвідав репетицію та отримав коротеньку інформацію про кожну із дівчат, які вже менше, ніж за місяць виборюватимуть титул найчарівнішої білявки Житомирщини.

Отож:

Конкурсантка №1: Хімеон Тома, Бердичів, 17 років (втретє приймає участь у конкурсах краси)

Конкурсантка №2: Ірина Логвінчук, Житомир, 18 років (вперше приймає участь у конкурсі краси)

Конкурсантка №3: Ковальчук Ірина, Житомир, 17 років (другий конкурс краси)

Конкурсантка №4: Ковальчук Людмила, Бердичів, 19 років (перший конкурс краси)

Конкурсантка №5: Захарчук Алла, Бердичів, 21 рік (багаторазова участь у конкурсах краси)

Конкурсантка №6: Андрієвська Анна, Житомир, 20 років (багаторазова участь у конкурсах краси)

Конкурсантка №7: Зінчук Наталія, Новоград-Волинський, 18 років (перший конкурс краси)

Конкурсантка №8: Глухова Наталія, Андрушівка, 19 років (перший конкурс краси)

Конкурсантка №9: Габрук Наталія, Житомир, 17 років (третій конкурс краси)

Конкурсантка №10: Куца Тетяна, Бердичів, 20 років (багаторазова участь у конкурсах краси)