Житомирянку Ілону Пурлієву визнано найкрасивішою українкою (фото)

Власниця житомирського модельного агентства “Gloria MS” Ілона Пурлієва війшла в топ – 50 самих красивих українок за версією глянцевого журналу «Самые красивые украинки».

Протягом року організатори конкурсу шукали красунь у всіх містах України як серед модельних агенцій, так і в соціальних мережах. В результаті чого було відібрано 10 тисяч учасниць. Кожного місяця компетентне журі, до складу якого увійшло 25 впливових людей країни та 25 пересічних громадян відбирало кращих з кращих.

В кінцевому результаті залишилося всього 100 красунь, які претендували на роль найкрасивішої жінки України. Щоб потрапити в перший випуск глянцевого журналу «Самые красивые украинки» представники від обох груп журі мали однозначно визнати дівчину красивою.

Ілона Пурлієва, єдина житомирянка, яка потрапила на сторінки глянцю. Решта житомирських красунь не пройшли відбіркові тури. Пятдесят кращих українок в журналі розмістили у алфавітному порядку. Тепер долю кращої визначають відвідувачі сайту «Mostbeauty». На ньому розміщено фотографії красунь, які увійшли в топ – 50.

За попередніми результатами житомирянка Ілона Пурлієва затьмарила багатьох титулованих українських красунь. Вона упевнено тримається на першій рейтинговій щаблині, залишивши далеко позаду екс-віагринку, а наразі сольну виконавицю Анну Сєдакову, екс-фабрикантку Санту Димопулос та «Міс Україна Всесвіт – 2008» Елеонору Масалаб. За Ілону Пурлієву віддано 54 голоси.

Нагадаємо, що «Найкрасивіші українки» – це онлайн-конкурс краси, який проводиться на сайті «Mostbeauty» та дозволяє будь-якій дівчині, що проживає на території України, потрапити на сторінки всеукраїнського журналу «Самые красивые люди Украины».

Організатори рейтингу не перший рік професійно займаються питаннями краси: за їх плечами 15 років досвіду проведення конкурсу краси “Міс Донбас” і 10 років “Пані Україна”. Головне бажання команди – донести ідею про те, наскільки красиві і непідробно цікаві дівчата України, Росії, Білорусії.

Софія ДЕМЧУК, 20 хвилин