Багатодітні родини показали у Житомирі свої таланти

У Житомирі пройшов обласний етап VІІІ Всеукраїнського конкурсу-фестивалю
“Таланти багатодітної родини”.

Фестиваль пройшов у Житомирі минулої п’ятниці. Мета конкурсу – відродження та популяризація культурних і моральних цінностей української сім’ї, підтримка талановитих дітей із багатодітних родин, інформує управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Конкурс розпочинався з 8 районів, поступово набирав сили, талантів, і цьогоріч вперше Житомир приймає обдарованих дітей з 30 адміністративних районів. За 7 років існування свої таланти продемонстрували близько 3 тисяч дітей, 127 переможців брали участь у фінальних виступах у Севастополі, Залізному Порту, інших містах. 109 юних талантів області було нагороджено путівками у Міжнародний дитячий центр “Артек”.

Творчі змагання проводились у номінаціях вокал, музичне виконання, хореографічне мистецтво, художнє та авторське читання, декаративно-прикладне та образотворче мистецтво.

Переможців у номінаціях визначило поважне журі. Але головна перемога в тому, що діти, які самі не можуть прокладати дорогу своєму таланту, відчули допомогу, підтримку, і, як співав один із конкурсантів, “зерна любові посіялись в душі відкриті”.