Керівникам підприємств на замітку: ранковий стриптиз для підняття бойового духу в колективі

Останнім часом підприємці та керівники великих фірм Владивостока все частіше вибирають оригінальний спосіб підняття «бойового духу» своїх працівників. Замість нудних зборів і стандартного ранкової кави службовців очікує сеанс професійного стриптизу однією з «нових співробітниць» їхньої фірми. Такий нестандартний хід зводить на нуль запізнення на роботу і гарантує гарний настрій у всього колективу.

За словами професійної стриптизерки Селени, одним з популярних варіантів стриптизу перед публікою є сцена з новою співробітницею-блондинкою. Дівчина приходить разом з усіма вранці на роботу в кабінет для планірки, де директор представляє її начальникам відділів і пропонує розповісти про себе та про досвід роботи.

Після декількох вступних слів вмикається музика, і пишногруда красуня починає роздягатися на очах у приголомшених «колег по роботі». Жінки частенько не можуть спокійно реагувати на такий виступ і виходять з кабінету, в той час як чоловіки все до єдиного доглядають сеанс відвертого танцю до кінця, пише novosti-n

Також користується популярністю стриптиз у великих залах для збори всього колективу. Начальник збирає вранці на «планьорку» весь склад свого підприємства, після чого «новенька співробітниця» несподівано виконує танець з повним роздяганням. За словами Селени, сама бурхлива реакція на подібні виступи виникає у молодих хлопців, багато хто з яких потім не можуть заспокоїтися протягом усього дня. Чоловіки старші ведуть себе більш стримано, але також відчувають від побаченого явне задоволення і просять влаштувати дівчину «особистим секретарем».

Директори підприємств задоволені подвійно: мало того що їхні підлеглі більше не спізнюються на роботу, так ще й і трудяться з подвоєною енергією, сподіваючись на повторне стрип-шоу.