Лікувальні заклади Житомира отримають допомогу

28 березня заступник міського голови Олександр Бочковський зустрівся із керівником благодійної організації «Турбота і милосердя» Володимиром Самарським та головним лікарем міської дитячої лікарні Володимиром Башеком з метою обговорення подальших планів співпраці.

Цього дня за підтримки Житомирського міського голови Володимира Дебоя та благодійної організації «Турбота і милосердя» дитяча міська лікарня отримала допомогу – медичне обладнання, повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

Олександр Бочковський подякував громадянину Америки, українцю за походженням, Володимиру Самарському за надану допомогу:«Не більше місяця пройшло від часу останньої зустрічі, однак результати співпраці уже видно. Я вдячний громадському об’єднанню «Турбота і милосердя», які є представниками американської організації в Україні, за постійну допомогу. Думаю, що завдяки нашій співпраці якість медичної допомоги у місті стане вищою. Адже професіоналізм наших медиків – це одне питання, але якість роботи устаткування від них не залежить».

Як зазначив Олександр Миколайович, у подальшому силами міської влади та організації «Турбота і милосердя» планується оновити автопарк швидкої допомоги та переобладнати наявні автомобілі на більш сучасні, з усім необхідним обладнанням. Адже сьогодні в Житомирі удвічі менше від потреби автомобілів швидкої допомоги (лише 26). Тому для медичної галузі міста це буде велика допомога.

Керівник благодійної організації Володимир Самарський повідомив, що завдяки впровадженню програми «Операція милосердя», цього разу лікувальні заклади міста та дитячі будинки отримали медичні та звичайні ліжка для дітей і дорослих, м’який інвентар. У планах подальшої співпраці – крім надходження до Житомира автомобілів швидкої допомоги, ще й допомога у вигляді шкільних автобусів. «Я хочу щоб наші люди були здорові. І ми все робитимемо для цього», – додав керівник організації «Турбота і милосердя» Володимир Самарський.