У Житомирі стартувала друга виставка картин улюбленої української художниці Євгенії Гапчинської. Побачити ці картини варто кожному

Культурне середовище Житомира вже другий день перебуває у піднесеному настрої – у місто завітала виставка картин успішної та вже всесвітньо-відомої української художниці Євгенії Гапчинської.

Це вже друга виставка картин Євгенії Гапчинської у Житомирі. Проходить вона з 8-го по 27 березня. Виставку традиційно організована за сприяння Центру Інтелектуального Дозвілля («КАВОМАНІЯ» + «КНИГОМАНІЯ»). Нагадаємо, перша виставка проходила у листопаді минулого року і викликала не менший резонанс, ніж та, що проходить у Житомирі у ці дні.

Ігор Шурпан, співорганізатор виставки: «Картини, які привезені у Житомир, до останнього моменту були сюрпризом для нас, організаторів, оскільки ми їх отримали запакованними. І лише в Житомирі на місці побачили, яку красу передала житомирянам на споглядання та милування Євгенія Гапчинська.

З 31-ї роботи лише 2, які побували в Житомирі минулого разу. Це картини «Хор імені Верьовки», і «Морський бій». З нових творів, особливу увагу привертає портрет нашої землячки Ніни Матвієнко з нової серії художниці Євгенії Гапчинської «Герої».

Картини Євгенії Гапчинської зачаровують глядача своєю емоційністю, пробуждують спогади, пов’язані з дитинством та романтикою. Вони допомагають зрозуміти, що у кожній дорослій людині завжди живе дитина.

Репортер Житомира зробив підбірку світлин з нинішньої виставки картин Євгенії Гапчинської у Житомирі:

Крім картин до Житомира приїхав новий каталог від галереї Евгенії Гапчинської і вже знайома житомирянам книга “Йога для ангелов”.

Запрошуюємо усіх житомирян та гостей міста заглибитися у чарівний світ дитинства.