Ванга напророкувала швидку загибель Європи

Знаменита болгарська ясновидиця передбачила, коли і чому загинуть європейські країни.

В одному зі своїх пророцтв болгарська ясновидиця Ванга говорила про війну з мусульманською державою, яка застосує хімічну зброю. У результаті чого, до 2016 року Європа повністю спорожніє. У світлі останніх подій цією державою може бути Лівія.

За даними західної коаліції, в сховищах лівійського міста Сирт Каддафі ховає близько 10 тонн іприту. При цьому, напередодні початку військової операції США і їх союзників проти влади Лівії ряд фахівців заявили, що лівійський лідер Муамар Каддафі може використовувати хімічну зброю в якості «останнього аргументу».

Іприт – рідка отруйна речовина, що має чітко виражену місцеву дію – вражає очі і органи дихання, шлунково-кишковий тракт і шкірні покриви. Іприт був застосований в першу світову війну. З 1915 по 1918 рік було розприскано 12 тисяч тонн іприту, який вразив близько 400 тисяч чоловік.

Згідно прогнозам Ванги, 2011 рік повинен стати переломним на шляху всього людства, пише Life News. Сліпа провидиця говорила, що після ядерної катастрофи, яка знищить тварин і рослини в північній півкулі, почнеться війна з мусульманською державою.

Ісламська країна застосує хімічну зброю і знищить десятки держав. Після сильного удару у людей на шкірі з’являться виразки, гнійники, утворяться пухлини і вже до 2016 року Європа спорожніє.

Пророцтва Ванги починають збуватися: після аварії на японській АЕС «Фукусіма-1», через яку вже заражені тонни овочів та інших продуктів харчування, криза в Лівії досягла свого апогею. У відповідь на бомбардування країни військами НАТО полковник Каддафі пообіцяв втопити Європу в крові.

Ванга стверджувала, що третя світова війна почнеться в листопаді 2010 року.

Не побачивши широкомасштабних військових дій, люди подумали, що на цей раз віщунка помилилася.

Але саме в листопаді з’явився привід для всіх повстань в Північній Африці – у багатьох країнах пройшли президентські вибори, які потім вилилися в масові повстання.

Саме через таке повстання Європа озброїлася проти Каддафі і не залишила йому іншого вибору, окрім як битися до останнього.


Війська коаліції розбомбили околиці двох найбільших міст країни

До коаліції вже приєдналися Великобританія, Франція, Бельгія, Катар, Об’єднані Арабські Емірати, Іспанія та Італія. Росія в цьому конфлікті залишилася осторонь: вона не підтримала резолюцію ООН, яка закриває небо над Лівією і, за неофіційною версією, дає добро на бомбування держави.