Вчорашні крадіжки, скоєні нашими земляками

Вчора, 24 березня на Житомирщині трапилися такі ганебні випадки:

1. До Корольовського РВ звернувся житомирянин із заявою про те, що цього ж дня близько 16 години в Житомирі, в під’їзді будинку, двоє невідомих відібрали його мобільний телефон та 60 гривень. Працівники міліції за підозрою у вчиненні злочину затримали двох непрацюючих жителів Житомира та району, в яких викрадене вилучено, інформує ВЗГ УМВС.

2. У Ружинському районі в одному з сіл із охоронюваної території тракторного стану підприємства невідомим викрадено запчастини до сільськогосподарської техніки. Сума збитку становить 3 тисячы гривень. Оперативники карного розшуку затримали непрацюючого 25-річного жителя сусіднього Попільнянського району, який пыдозрюється у цій крадіжці.

3. Минулої доби жителька Коростеня заявила до міліції про крадіжку грошей. Як розповіла жінка, цього ж дня невідомий проник до її незачиненого службового кабінету, де із її жіночої сумочки викрав гаманець з грошима. Окрім того, там знаходилась і банківська платіжна картка з пін-кодом, із якої в подальшому було знято гроші. Загальна сума збитку становить понад 10 тисяч гривень. На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група Коростенського МВ, працівники якої розпочали першочергові дії по встановленню всіх обставин крадіжки.

Отож, як бачимо, за своїми сумками треба дивитися дуже уважно, особливо якщо в них банківські картки з пін-кодами до них!